Up 2 Date

Geen geld terug voor tickets afgelaste concert van Broederliefde

  1. Newschevron right
  2. Geen geld terug voor tickets afgelaste concert van Broederliefde

Mensen die een kaartje hadden gekocht voor het afgelaste concert van Broederliefde in het Kasteel, krijgen hun geld niet terug. Dat blijkt uit een e-mail die Ticketmaster heeft verstuurd aan de kaartkopers. Een ontevreden Broederliefde-fan plaatste een foto van de mail op Twitter en Ticketmaster bevestigde de inhoud aan FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Failliet

De kaartverkoper zou het geld niet kunnen terugbetalen, omdat de organisator van het concert, MIM Productions, faillissement heeft aangevraagd.

Afgelast

Het concert zou afgelopen 2 juni plaatsvinden, maar werd afgelast. Lange tijd was er onduidelijkheid over de reden. Uit een interview met Fernando bleek dat er bij het voorgaande concert financiële afspraken niet waren nagekomen, waardoor er problemen ontstonden in de organisatie van het concert in het Kasteel. De jongens probeerden het concert te redden, maar de oplossing was niet alleen aan hen. "Voor ons was het ook echt balen, we zaten er ook echt mee en we wisten niet hoe we het moesten overbrengen aan de fans", lieten ze weten aan Fernando.

Gratis concert

Was je een van de ongelukkigen, dan mag je wel gratis naar het komende concert op 22 september in Ahoy, laat Broederliefde weten.

Ster advertentie
Ster advertentie