Up 2 Date

17-jarige jongen neergestoken bij supermarkt in Capelle a/d IJssel

foto: ANP / Afbeelding ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. 17-jarige jongen neergestoken bij supermarkt in Capelle a/d IJssel

In Capelle a/d IJssel vond dinsdagavond een steekpartij plaats waarbij een 17-jarige jongen gewond raakte, zo meldt de politie. Het incident gebeurde voor een vestiging van Jumbo aan de Wingerd. Het slachtoffer is na de steekpartij meteen overgebracht naar het ziekenhuis

Dader meldt zich bij politie

Het steekincident vond plaats rond 20:00 uur. Nadat de politie een melding kreeg van de steekpartij kwamen ze snel ter plekke waar ze de neergestoken jongen aantroffen en eerste hulp verleenden. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn die het slachtoffer heeft opgelopen. Ook is de toedracht van het incident nog onduidelijk. Inmiddels heeft de dader zichzelf gemeld op het politiebureau.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweld onder jongeren

In Rotterdam en omstreken vonden het afgelopen jaar 89 steekincidenten plaats. In meer dan 30 gevallen waren tieners daarbij betrokken. De zorgwekkende cijfers zorgde ervoor dat de gemeente een campagne startte tegen geweld onder jongeren.

Stop geweld

Je hoort het steeds vaker in het nieuws: gewelddadige incidenten, mishandeling en wapenbezit onder jongeren. Dat geweld nooit de oplossing is, hoeven we je niet te vertellen. Maar wat is dan wél de oplossing? En waar komt dat onveilige gevoel en de drang om wapens te dragen vandaan? Lees hier alle verhalen over wapenbezit en zinloos geweld.

Ster advertentie
Ster advertentie