Up 2 Date

French Montana aangeklaagd na schietpartij met tien gewonden

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. French Montana aangeklaagd na schietpartij met tien gewonden

French Montana wordt aangeklaagd voor een schietincident waarbij begin dit jaar tien mensen gewond raakten. De rapper wordt ervoor verantwoordelijk gehouden dat hij tijdens een clipopname niet de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen heeft. Althans, dat beweert aanklager Carl Leon. Volgens het team van French Montana zit de vork anders in de steel.

Clipshoot

Leon zou gevraagd zijn om in een videoclip van French Montana te spelen. Dat laat de aanklager weten in een verklaring aan TMZ. Hij rekende erop dat de rapper, zijn label en het restaurant in Miami waar het incident plaatsvond, ervoor zouden zorgen dat de aanwezigen veilig zouden zijn.

Maar volgens Leon hebben de betrokkenen juist gezorgd voor een gevaarlijke situatie. Om die reden eist hij een schadevergoeding.

Releaseparty

Een vertegenwoordiger van French Montana laat aan TMZ weten dat Leons verhaal van geen kant klopt. "Hij was helemaal niet op uitnodiging van French aanwezig in het restaurant." Ook het feit dat er die dag clipopnames plaatsvonden, klopt volgens het team van French niet. Het event in het restaurant werd volgens hen georganiseerd om de release van een nieuwe mixtape te vieren. Van het feestje werden buiten wat beelden geschoten. "Tijdens de opnames opende een voor ons onbekende schutter het vuur."

In de spiegel kijken

Hoewel de verhalen elkaar flink tegenspreken, eist Leon een schadevergoeding van meer dan 50.000 dollar. "Hij wil hier alleen maar een slaatje uit slaan", laat het management van French Montana weten. "We stellen voor dat hij eens goed in de spiegel kijkt en zich afvraagt of zijn geliefden nog respect voor hem kunnen opbrengen als ze weten dat hij liegt voor geld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie