Up 2 Date

Sevn Alias gaat nu door het leven als Yousef Abd-Almalik: “Ik was jaren ongelukkig”

foto: Instagram: Houssain Anouz
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias gaat nu door het leven als Yousef Abd-Almalik: “Ik was jaren ongelukkig”

Zoals bekend heeft Sevn Alias, die nu door het leven gaat als Yousef Abd-Almalik, zijn muziekcarrière voorgoed vaarwel gezegd om zich volledig te storten op zijn geloof. Hij nam daarmee een besluit dat niet door iedereen begrepen werd. Zo vertelt Yousef tegen YouTuber Houssain Anouz dat veel mensen hem voor gek verklaarden op het moment dat hij muziek de rug toekeerde.

Onbegrip

Volgens sommigen is het zonde dat Yousef zijn succesvolle carrière met zijn vorstelijke inkomen links laat liggen. Volgens de ex-artiest is zijn carrière echter een illusie geweest. “Mensen weten niet hoe het was om acht jaar lang in deze situatie te zitten. Ik was ongelukkig met wat ik deed.”

Bedevaart

Onlangs bezocht Yousef de heilige plaats Mekka voor de bedevaart. Tijdens deze bedevaart werd hij meermaals herkend en gevraagd om een foto. In het begin kon Yousef daar moeilijk mee omgaan: “Elke keer dacht ik: ‘gaan we weer’, als iemand mij vroeg om een foto. Ik kwam er vrij snel achter dat het de mensen vooral te doen was om het geloof en niet om de muziek.” Yousef vertelde veel complimenten te krijgen van zijn religie genoten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juiste boodschap

Nu Yousef’s muziekcarrière over is, is de tijd voor zijn oriëntatie op zijn volgende stap aangebroken. In het fragment vertelt hij dat hij jongeren graag zou willen helpen. “Ik heb jaren verspild aan de verkeerde boodschap met mijn muziek. Daarom hoop ik dat ik de tijd krijg om iets goeds te doen voor de jongeren.” Yousef geeft aan zich nu te willen focussen op de zoektocht naar de juiste manier van het helpen van jongeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie