Up 2 Date

Drake reageert op Astroworld-drama: "Mijn hart is gebroken"

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert op Astroworld-drama: "Mijn hart is gebroken"

Drake, die een gastoptreden gaf tijdens de show van Travis Scott op Astroworld, heeft voor het eerst van zich laten horen na het drama dat plaatsvond op het festival. Hoofdpersoon Travis Scott heeft ook weer van zich laten horen en laat weten de festivalgangers terug te betalen en de nodige slachtofferhulp te bieden.

Statement

In het bericht op Instagram valt te lezen dat Drake kapot is van het drama dat zich op 5 november afspeelde. "Ik heb de afgelopen dagen geprobeerd om mijn gedachten te ordenen over dit verwoestende drama. Ik haat het om dit platform te gebruiken om mijn emoties te uiten over iets gevoeligs als rouw, maar dit is waar ik mezelf bevind. Mijn hart is gebroken voor de families en vrienden van degenen die hun leven hebben verloren en voor iedereen die lijdt. Ik zal voor hen allemaal blijven bidden en zal op elke mogelijke manier van dienst zijn, Moge God met jullie allemaal zijn", schrijft Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangeklaagd

Momenteel loopt er een aanklacht tegen de Canadese rapper, omdat hij en Travis Scott tijdens het concert de menigte zouden hebben aangemoedigd tot gevaarlijk gedrag. Daarnaast werd de show niet volledig gestaakt nadat er slachtoffers vielen. Organisatoren ScoreMore en Live Nation, van het festival waar zeker 25 mensen gewond raakten en acht personen om het leven kwamen, zijn ook aangeklaagd.

Financiƫle steun

Drake laat in zijn statement weten dat hij de getroffen families op elke mogelijke manier van dienst zal zijn. Eerder liet de onder vuur liggende Travis Scott al weten dat iedere festivalganger zijn geld terugkrijgt en dat hij zou betalen voor de begrafeniskosten van de dodelijke slachtoffers. De Houston-rapper wil tevens helpen bij het opzetten van een hulplijn die psychische steun biedt aan slachtoffers.

Ster advertentie
Ster advertentie