Up 2 Date

Kingsworld Festival in Den Haag geannuleerd door coronavirus

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Kingsworld Festival in Den Haag geannuleerd door coronavirus

Het eerste Haagse koningsdagfestival is afgelast door het coronavirus. Het gaat om Kingsworld Den Haag, een festival dat zou plaatsvinden in het stadion van ADO Den Haag.

Risico's

De organisatie wil met het annuleren van het festival risico's vermijden. Ze zijn bang dat de overheid hun anders later zal opleggen om het evenement te annuleren, of dat zij mensen oproepen om openbare evenementen te mijden. Omdat ze dit beide niet zouden kunnen verzekeren heeft de organisatie zelf besloten om de stekker eruit te trekken. In Noord-Brabant heeft de overheid dit namelijk al besloten.

geld terug

De mensen die al een kaartje hebben gekocht kunnen ervoor kiezen om hun kaartje te bewaren voor de Kingsworld-editie van volgend jaar of voor het Den Haag Outdoor festival. Als je liever je geld terugkrijgt, kan dat ook.

balen

Op de site van het festival zegt de organisatie dat ze de beslissing hebben gemaakt met pijn in hun hart. "Wij vinden het zelf heel jammer om de stekker uit deze editie te trekken en vinden het verschrikkelijk om jullie teleur te stellen maar het risico is voor ons helaas te groot."

Ster advertentie
Ster advertentie