Up 2 Date

Man overleden door steekpartij na ruzie in Rozenburg

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man overleden door steekpartij na ruzie in Rozenburg

Op Koningsdagavond heeft er op het Raadhuisplein in Rozenburg een steekpartij plaatsgevonden waarbij een man om het leven is gekomen na een ruzie. Ondanks reanimatiepogingen van hulpverleners kon het slachtoffer niet worden gered. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Ruzie

Het incident vond plaats rond 22:30 uur. Twee mannen kregen ruzie waarbij een van hen een mes zou hebben getrokken. Het slachtoffer werd gereanimeerd maar overleed later aan zijn verwondingen. Een verdachte is opgepakt door agenten die in de buurt waren voor een andere melding.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Getuigen

De politie vraagt getuigen en mensen met camerabeelden om zich te melden en onderzoekt de oorzaak van het incident. Slachtofferhulp is beschikbaar gesteld voor iedereen die hier behoefte aan heeft, aldus de politie.

Eerdere steekpartijen

Rozenburg heeft in het verleden eerder te maken gehad met ernstige steekpartijen. In september 2020 kwam de 17-jarige Mushuraldo om het leven na een ruzie 'zonder reden'. Verdachte Melvin T. werd veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf. In 2021 volgde opnieuw een steekpartij: een 17-jarige Rozenburger stak een 21-jarige man maar liefst 42 keer.

Ster advertentie
Ster advertentie