Up 2 Date

Lachgasdealer: "Ik verkoop slagroompatronen zodat mensen taarten kunnen bakken"

  1. Newschevron right
  2. Lachgasdealer: "Ik verkoop slagroompatronen zodat mensen taarten kunnen bakken"

In de FunX Radiospecial over lachgas schoof ook een lachgasdealer aan. Hij wilde Rasta genoemd worden, wilde niet in beeld en vertelde dat hij de patronen hobbymatig verkoopt en daar een 'aardig zakcentje' aan verdient. Zelf gebruikt hij het overigens niet: "Ik snoep niet uit eigen winkel. Ik deel mijn passie met anderen. Ik doe wel af en toe een demo'tje."

Gangbang

Rasta verkoopt zijn lachgaspatronen op feesten en partijen, maar ook bij mensen thuis. Zo was hij laatst nog bij een swingersparty en een gangbang. "Dan word je met open armen ontvangen," vertelde hij FunX-dj Rutger.

Politie

Lachgasdealer Rasta zegt dat hij helemaal legaal bezig is. "Wat is er illegaal aan? Ik koop de patronen bij een legaal bedrijf en ik ga er gewoon vanuit dat mensen taarten gaan bakken." Van de politie schrikt hij overigens ook niet: "De politie mag me aanhouden, maar dan vraag ik of ze mij een boete willen geven omdat ik slagroompatronen heb die je legaal bij de bekende winkels kunt kopen. Het is niet verboden, dus ik overtreed geen wetten."

Ster advertentie
Ster advertentie