Up 2 Date

Honkbalwedstrijd in Washington stilgelegd vanwege schietpartij

  1. Newschevron right
  2. Honkbalwedstrijd in Washington stilgelegd vanwege schietpartij

In de Amerikaanse hoofdstad Washington is een honkbalwedstrijd stilgelegd nadat toeschouwers buiten het stadion schoten hoorden. Op social media gaan er beelden rond waarop te zien is dat de spelers van het veld rennen.

Geen gevaar

De politie heeft naar buiten gebracht dat er vier mensen zijn neergeschoten. Bij de wedstrijd waren twee verslaggevers aanwezig die vertelden dat ze ongeveer twaalf schoten hoorden. Vervolgens renden de spelers van het veld en ook de toeschouwers probeerden het stadion te verlaten. Toch liepen zij geen gevaar volgens de politie. "Op geen enkel moment zijn de personen in het stadion in gevaar geweest. Alles heeft zich buiten het stadion afgespeeld", verklaarde Ashan Benedict van de politie van Washington.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slachtoffers

Twee van de neergeschoten personen zaten in een van de twee voertuigen die betrokken waren bij een vuurgevecht. Het derde slachtoffer was een vrouw die vlak daarvoor de wedstrijd had bijgewoond. De reden waarom er een schietpartij buiten het stadion plaatsvond, is nog onduidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie