Naar homepage
Up 2 Date

Coronafeest beëindigd: “Alle feestgangers tussen de 40 en 50 jaar”

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Coronafeest beëindigd: “Alle feestgangers tussen de 40 en 50 jaar”

Er wordt vaak vanuit gegaan dat alleen jongeren illegale coronafeesten geven, maar ook volwassenen maken zich hier schuldig aan. De politie heeft zaterdagnacht een groot coronafeest in Nieuw-Vennep beëindigd waar alle feestgangers tussen de veertig en vijftig jaar waren.

Het feest werd gevierd in een grote feesttent waar meer dan tachtig personen aanwezig waren. Politie Haarlemmermeer laat via Twitter weten dat er een grimmige sfeer hing. Er was dan ook assistentie nodig van de marechaussee en de politie uit Lisse.

Jongeren

"De organisatoren betrof een 49-jarige vrouw en een 51-jarige man uit Nieuw-Vennep. Er wordt met deze feesten op social media snel naar jongeren gewezen. Ook dit keer betroffen de aanwezigen personen tussen de 40 en 50 jaar", schrijft de politie op Facebook. De feestgangers kunnen een proces-verbaal verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oproep

Organisatoren van illegale coronafeesten riskeren een boete van 4000 euro. Bezoekers die de regels overtreden, kunnen een boete krijgen van 95 euro. De politie roept nogmaals op om geen illegale feesten te organiseren. "Hoewel we begrijpen dat de maatregelen lastig zijn en we gezelligheid missen, doen we wederom een dringende oproep. Doe het niet. Alleen samen krijgen we het virus eronder."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie