Up 2 Date

Slapend koppel in auto opgepakt na 24 keer tanken zonder te betalen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Slapend koppel in auto opgepakt na 24 keer tanken zonder te betalen

De politie heeft afgelopen woensdag een Pools koppel aangehouden in Etten-Leur, dat ervan wordt verdacht maar liefst 24 keer met hun auto te hebben getankt zonder daarvoor te betalen. Zo meldt Omroep Brabant. Het stel lag te slapen in de auto toen de politie hen arresteerde.

Koppel is dakloos

De verdachten zijn 28 en 32 jaar oud en hun blauwe Chevrolet stond al enkele dagen op een plein in Etten-Leur geparkeerd. Uit registraties in politiecomputers bleek dat met de auto maar liefst 24 keer illegaal was getankt. Toen de politie het stel wakker maakte om hen te arresteren vertelde de man in gebrekkig Engels dat ze dakloos zijn. Naar eigen zeggen heeft hij zijn paspoort als onderpand bij een garage gelaten waar zijn autoband werd gerepareerd. De man was zichtbaar geëmotioneerd en gaf meteen toe dat hij illegaal getankt had.

Vrouw minstens één keer aanwezig

Volgens de politie was de vrouw minstens één keer aanwezig tijdens het tanken zonder te betalen. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om het koppel op te pakken. De recherche is een onderzoek gestart naar het stel en zal daar ook camerabeelden bij gebruiken.

Ster advertentie
Ster advertentie