Up 2 Date

Pathé biedt iedere dag gratis film aan tijdens lockdown

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Pathé biedt iedere dag gratis film aan tijdens lockdown

Door de gedeeltelijke lockdown kunnen bioscoopliefhebbers de komende twee weken geen films kijken op het grote scherm. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig trakteert Pathé je de komende tijd op gratis films waardoor je je woonkamer kunt omtoveren tot een heerlijke thuisbioscoop.

Iedere dag om 09.00 uur

De komende twee weken maken Pathé en Pathé Thuis iedere dag om 09.00 uur via Instagram en Facebook bekend welke film getrakteerd wordt. De actie loopt van 5 november tot en met 18 november. Let wel op dat je de film alleen op die specifieke dag kunt huren tot 23.59 uur. Als je de film eenmaal gehuurd hebt, kan je er overigens nog altijd voor kiezen om 'm later te bekijken. De film blijft dan nog 30 dagen actief in jouw account.

Twee titels al bekend

Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis Pathé Thuis-account aanmaken. Daarvoor is overigens ook geen sprake van abonnementsgeld. Twee titels zijn inmiddels al bevestigd, namelijk de komedie Booksmart en Hotel Mumbai. Die laatste is vandaag te zien via Pathé Thuis en gaat over de aanslag in 2009 op het Taj Mahal Palace Hotel in het Indiase Mumbai.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie