Naar homepage
Up 2 Date

Make-upartist Jaysira Ravenberg (35) omgekomen bij verkeersongeluk in Ghana

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Make-upartist Jaysira Ravenberg (35) omgekomen bij verkeersongeluk in Ghana

Make-upartist en influencer Jaysira Ravenberg is afgelopen vrijdag omgekomen bij een verkeersongeluk in Ghana. Dat meldt het AD. De 35-jarige Rotterdamse was in Ghana om straatarme kinderen te ondersteunen.

Ongeluk

Naast Jaysira zijn ook een vriend (26) en vriendin (33) van haar om het leven gekomen. De drie zaten samen in de auto onderweg naar de Ghanese hoofdstad Accra toen een vrachtwagen frontaal op hun auto botste. Volgens Ghanese media zou de vrachtwagenchauffeur de controle over zijn voertuig hebben verloren na een defect en zo op de verkeerde weghelft zijn beland.

Jaysira en de twee anderen inzittenden waren op slag dood. De vrachtwagenbestuurder en een inzittende zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Anderen helpen

In een interview met FunX vertelde Jaysira vorig jaar nog hoe zij anderen probeerde te helpen tijdens de coronacrisis. "Juist de mensen die het beter hebben in deze tijd, moeten mensen helpen die het minder hebben." Samen met haar vriendinnen maakte ze fruitmandjes voor ouderen met daarin een telefoonnummer van iemand die ze kunnen bellen wanneer ze zich eenzaam voelen. "Dat vind ik deze tijd het meest logische om te doen", zei ze over de actie. "Als ik zie dat eenzaamheid het probleem is, dan is het een kleine moeite om je telefoonnummer te geven aan een oud persoon om af en toe eens te praten over het weer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer dan een influencer

Dat Jaysira veel meer was dan 'alleen een influencer' vertelt ook een familielid van haar aan het AD: "Jaysira was meer dan alleen een influencer. Jaysira was een lieve nicht, een leuke dochter en bovenal een geweldige moeder. Ze probeerde altijd klaar te staan voor alles en iedereen. Ze dacht ook altijd aan de mensen die het wat minder hadden”

Ster advertentie
Ster advertentie