Up 2 Date

Man opgepakt na bekrassen van bijna 30 auto's in Hilversum

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man opgepakt na bekrassen van bijna 30 auto's in Hilversum

Een 28-jarige man uit Hilversum is gisterenavond opgepakt omdat hij wordt verdacht van het bekrassen van tientallen auto's. De man zou onder invloed van alcohol hebben gehandeld, zo meldt de politie vanochtend.

Onder invloed

Oplettende getuigen zagen de man rond 22.30 uur over het Jacob van Campenlaan in het noorden van Hilversum lopen. Met een scherp voorwerp in zijn hand bekraste hij zo'n twintig tot dertig auto's. Een van de getuigen belde de politie, waarna de man, duidelijk onder invloed van alcohol, vlak voor zijn eigen woning kon worden aangehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Linkerzijde

De man kraste over de auto's toen hij over de stoep naar huis liep. De beschadigingen werden aan de kant van de stoep aangebracht "en zitten dan ook over het algemeen aan de linkerzijde van de geparkeerde auto's". Volgens Nu.nl is een van de auto's ook bespoten met een spuitbus verf.

Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen van de vernielingen, zodat de man verantwoordelijk kan worden gehouden voor zijn daden en de kosten voor de reparaties kan betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie