FunX Utrecht

FunX-reporters testen de tofste vakantiebaantjes!

  1. Newschevron right
  2. FunX-reporters testen de tofste vakantiebaantjes!
Vakantie: zon, zee, strand en…werk! Je moet die vakantie natuurlijk wel ergens van kunnen betalen. Gelukkig zijn er in de zomer genoeg baantjes om uit te kiezen, al is de één natuurlijk ‘cooler’ dan de ander. Aardbeien plukken in de bloedhete zon, met een zweterige helm op pizza’s bezorgen: het zijn niet de meest relaxte banen voor tijdens de hete zomermaanden.

FunX-reporters Ouassima (Amsterdam), Laila (Utrecht), Jeansen (Rotterdam) en Vinny (Den Haag) houden het hoofd koel en hebben hun top 8 van ‘coole’ zomerbaantjes voor je op een rij gezet.

1. Waterglijbaantester: Do we need to say more?!



2. IJsschepper: Tussen het werk door lekker ijs naar binnen lepelen. Heerlijk toch?



3. Reddingsbrigade: Chillen op het water en de boel in de gaten houden. Ideale combi toch?



4. Badmeester/juf: Lekker met je voeten in het peuterbadje :)



5. Professionele twitteraar: Van je hobby je beroep maken? Dat kan! Grote luchtvaartmaatschappijen hebben bijvoorbeeld mensen in dienst die de hele dag door vanuit het bedrijf twitteren. Makkelijk geld verdienen dus... Als de airco aanstaat, blijf je ook nog eens lekker koel.



6. Hostess in een club: Een beetje glimlachend met een dienblad vol champagne door de club paraderen...very 'cool'



7. Fietskoerier: Haren in de wind, korte broek..uhh..aan en gáán met dat pakketje!



8. Werken in een waxing salon: Je moet er natuurlijk wel een beetje cool uitzien, dus laat je je van top tot teen onder handen nemen in een waxing salon. Of het ook cool is om degene te zijn die de harsstrips wegtrekt, tja..da's een goede vraag.



Ster advertentie
Ster advertentie