STER Advertentie
STER Advertentie

Politieagent Dwight wint publieksprijs 'Jonge Ambtenaar 2018'

Politieagent Dwight wint publieksprijs Jonge Ambtenaar 2018
Facebook: Dwight van van de Vijver

Vrijdag 19 januari 2018 - 13:06 uur

Dwight van van de Vijver begon zijn carrière als wijkagent in Utrecht. De politie vindt hem zo vernieuwend, dat zijn collega's hem nomineerden voor de prijs van Jonge Ambtenaar 2018. Gisteren mocht hij de publieksprijs in ontvangst nemen. Eva belde hem op en vroeg hem waarom deze prijs zo waardevol voor hem is. 

''Dit is iets waarvoor mensen mij gekozen hebben. De mensen buiten, dat is waar ik zelf deel vanuit maak. Zij hebben op mij gestemd, dat is mij veel meer waard dan mensen in pakken die een jury vonden.''

'Dwight wint publieksprijs Jonge Ambtenaar van 2018!'

Muziek

Dwight is iemand die zijn mond als wapen gebruikt. Naast zijn politiewerk is Dwight een spoken word-artiest en maakt hij muziek. Zo werkte hij samen met Rocks van THC. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.37119-politieagent-dwight-wint-publieksprijs-jonge-ambtenaar-2018"}