STER Advertentie
STER Advertentie

Rapper Djezja heeft last van oplichter die zich op Snapchat als hem voordoet

Dinsdag 8 januari 2019 - 14:12 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Utrechtse rapper Djezja (voorheen bekend als Kippie) heeft last van een oplichter. Iemand doet zich op Snapchat voor als hem en vraagt vervolgens mensen om geld. "Belachelijk", vertelt hij aan FunX.

Misbruik

Zeker twintig mensen hebben inmiddels geld overgemaakt naar de persoon achter het neppe account. Via zijn eigen social media probeert hij duidelijk te maken dat het om een oplichter gaat. Zelf is hij niet van plan om juridische stappen te ondernemen, maar mochten mensen aangifte gaan doen, werkt hij daar natuurlijk aan mee. Verder raadt hij mensen aan om altijd goed de afzender van berichtjes te checken.

"Er wordt misbruik gemaakt van de goedheid van de mens!"

'Rapper Djezja over de oplichter die zich voordoet als Djezja'

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.utrecht.40438-rapper-djezja-heeft-last-van-oplichter-die-zich-op-snapchat-als-hem-voordoet"}