Video

Selma Omari: "Ik zeg vol trots dat ik uit Crooswijk kom"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari: "Ik zeg vol trots dat ik uit Crooswijk kom"

Het is weer donderdag en dat betekent natuurlijk maar één ding: een brand new aflevering van de 146 Podcast! In deze zevende aflevering praten Cartiez, Lips, Rollàn en Mafe je bij over verschillende actualiteiten en alles wat er gaande is in de urban scene. Ook schuift Selma Omari aan om te vertellen over haar nieuwe album. Daarnaast vertelt ze over seksuele intimidatie en hoe het is om een onafhankelijke artiest te zijn.

Meisje uit crooswijk

Met haar nieuwe album Meisje Uit Crooswijk wilde Selma zich niet alleen maar focussen op het scoren van hits. "Met dit album had ik meer een verhaal te vertellen dan dat ik op zoek was naar een hitje", vertelt ze.

De naam van het album ontstond voornamelijk door haatreacties die Selma ontving op social media. "Mensen zeiden in comments van: 'Niet zo high-key doen en denken dat je dingen hebt bereikt, je komt nog steeds uit Crooswijk'. Toen dacht ik van: nou en? Dat zeg ik ook vol trots." Inmiddels is Selma alweer bezig met haar volgende project, maar daar laat ze nog niet veel over los.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie