Video

ICE: "Ik heb nog nooit zoveel vrienden gehad als in het afgelopen jaar"

  1. Newschevron right
  2. ICE: "Ik heb nog nooit zoveel vrienden gehad als in het afgelopen jaar"

In de nieuwe serie Van Straat naar Platina gaat Ouassima in gesprek met een artiest. Niet over succes, maar over de hobbelige weg daarnaartoe. Deze week is ICE aan de beurt. In het interview vertelt ICE over de weg die hij heeft bewandeld om de artiest te worden die hij nu is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geld verdienen

ICE wist als kind niet zeker wat hij wilde worden, maar één ding wist hij wel: ''Het is toch wel cliché man, ik wou wel gewoon geld verdienen.'' Na een lastige tijd op het havo, waar hij was weggestuurd, volgde hij een rechtenstudie op hbo-niveau.

Knop omdraaien

Vanaf vroeger was ICE al bezig met muziek, maar hij werd hiervan afgeleid. ''Maar uiteindelijk joh, bloed gaat waar het niet kruipen kan''. Een DM van Ali B zorgde ervoor dat hij de knop omdraaide en 100% voor muziek ging.

Beter laat dan nooit

ICE vertelt erover dat hij blij is dat het succes later is gekomen. ''Als ik eerder was begonnen, was het misschien uit de hand gelopen.'' Door zijn levenservaring weet hij nu beter hoe hij ermee om moet gaan. Als hij eerder in zijn leven dit succes al zou hebben gehad, zou het het volgens hem heel anders zijn gelopen. Om af te sluiten geeft ICE ons nog een wijze les over ijs: ''Als een ijsboer jou slagroom serveert als het regent, dan moet je jezelf afvragen wat je eet.''

Ster advertentie
Ster advertentie