Video

FunX Zoekt Presentator-kandidaat Chelsea onderzoekt hoe inclusief Rotterdam is

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX Zoekt Presentator-kandidaat Chelsea onderzoekt hoe inclusief Rotterdam is

In FunX Zoekt Presentator krijgen vier talenten de kans om het nieuwe gezicht van FunX te worden. Onder toeziend oog van presentatoren Fernando Halman en Ouassima Tajmout laten de kandidaten zien wie het in zich heeft om de nieuwe presentator te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Straatreport

In de vierde aflevering krijgen Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël van FunX-dj Cartiez de opdracht om een straatreport te maken. Binnen vijftien minuten moeten de kandidaten een intro opnemen, mensen interviewen en de video afsluiten.

Vraag

Alle vier hebben ze hun eigen vraag bedacht waarmee ze de straat opgaan. Arsenio is benieuwd welke festivals niet gecanceld mogen worden, Joel wil het hebben over sociale druk, Sarah daagt de mensen op straat uit om hun dansmoves te laten zien en Chelsea wil weten hoe inclusief Rotterdam is. Dat doet ze niet alleen met de vraag 'ben jij een man of vrouw', maar ze daagt ook mannen uit om hoge hakken aan te trekken midden in de winkelstraat van Rotterdam.

Editten

Als Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël denken dat ze klaar zijn, staat er nog een tweede challenge op de planning. Binnen een uur moeten ze hun straatreport editten. Benieuwd hoe de video's zijn geworden? Dat zie je in de aflevering van volgende week. Er zal dan ook bekend worden wie de nieuwe FunX-presentator wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie