Video

Young Ellens in 'Gym Sessie': "Ik ben een stuk volwassener geworden"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Young Ellens in 'Gym Sessie': "Ik ben een stuk volwassener geworden"

In de YouTube-serie Gym Sessie duikt Ouassima met verschillende artiesten en creators de sportschool in. Tijdens een stevige zweetsessie gaat ze in gesprek over hun gezondheid, mentale veerkracht, dromen en doelen. In de nieuwste aflevering spreekt ze af met Young Ellens en personal trainer Jason.

Rechtstreeks uit de club

Young Ellens vertelt dat hij rechtstreeks uit de club is gerold. "Ik heb nog een beetje gefeest tot een uurtje of half elf 's ochtends. Ik kon niet slapen." Toch staat hij twee uur later ready in de gym. "Feestje of niet, we moeten door!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volwassener

De rapper vertelt dat hij al een jaar niet heeft gesport, maar klaar is voor een nieuwe start. Ook geeft hij aan de afgelopen periode een stuk volwassener te zijn geworden. "Ik ga me niet meer druk maken om dingen waar ik me niet mee bezig moet houden." Hij vertelt dat hij vroeger 'problemen' had. "Ik wilde alles en heel snel. Dan werd ik boos op mezelf. Nu ben ik meer open naar dingen. Soms moet ik gewoon blij zijn met wat ik heb en waar ik nu mee bezig doen."

Motivatie

Aan Ouassima vertelt Young Ellens dat hij niet meer terug wil "naar toen". Zo heeft hij moeilijke tijden gekend en ook een paar keer vastgezeten. "De kleine dingen motiveren me om door te gaan en me te blijven verbeteren. Ik kijk ook vaak in de spiegel en dan probeer ik eerlijk te zijn, zo van: dit kan beter."

Ster advertentie
Ster advertentie