FunX EMPWR

FunX EMPWR

FunX EMPWR helpt jou het beste uit jezelf te halen. Wij connecten je aan rolmodellen en organiseren evenementen full of knowledge & good vibes. Jij bent de generatie van de toekomst! Op zoek naar inspiratie of een extra push? Lees hier alle verhalen van de jongeren die nu al verschil aan het maken zijn.

Behind the Ambition

Elysa Eid

Elysa Eid

Personal Trainer

Stijn van Hapert

Stijn van Hapert

Creative director

Quinsaira Hooi

Quinsaira Hooi

Illustrator

Jaouad Khatiri

Jaouad Khatiri

Graphic designer

Shania Miller

Shania Miller

Hairstylist

Vinh Nguyen

Vinh Nguyen

Eigenaar loempiakraam

Samenwerkingen

foto: FunX / Albeda College

Albeda College

FunX x Albeda

FunX en Albeda werken samen om jongeren de juiste tools bieden om hun doelen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden. Albeda Next en FunX worden (online) events georganiseerd, tijdens Identity Talks kunnen jongeren hun stem laten horen over allerlei onderwerpen die spelen in de maatschappij en zal FunX zich inzetten om het stage-aanbod voor studenten van Albeda te vergroten. Daarnaast wil FunX jongeren verbinden aan haar netwerk van ondernemers en bedrijven.

foto: FunX / Mind Your Business

Mind Your Business | The Student Hotel

Mind Your Business | The Student Hotel

Mind Your Business​ is een serie van kennisevents georganiseerd voor ondernemende jongeren. Alles om ondernemers op weg te helpen aan de hand van kennis en nieuwe contacten. Elke editie staat er een ander thema binnen het ondernemerschap centraal. *MYB is powered by: The Student Hotel & FunX EMPWR

foto: FunX / Business Takkies

Business Takkies | Amsterdam Nieuw-West

Business Takkies | Amsterdam Nieuw-West

Tijdens Business Takkies II krijgen jongeren praktische tools die zij kunnen inzetten in hun school/werkleven. Bekende en onbekende ondernemers uit Amsterdam Nieuw-West vertellen over hun struggles en successen. Eerlijkheid en oprechtheid, staan centraal. Alle vragen mogen gesteld worden, niks is te gek #realtalk. Tijdens BT II krijg je de kans om in een veilige én kansrijke omgeving jouw dromen en doelen te delen en nieuwe waardevolle connecties op te doen.foto: FunX / Ask Me Anything

Venture Café

Pitch Please | Venture Café

Heb jij een eigen kledinglijn, beautyzaak, creatieve of maatschappelijke onderneming? Pitch dan jouw mindblowing businessplan tijdens P!tch Please in het Venture Café in Rotterdam. Maak kans op een gratis werkplek naast Rotterdam Centraal én wordt gelinkt aan een coach die jou gaat helpen om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

foto: FunX / Match & Connect

Match & Connect

Match & Connect | Rotterdam Capital Days

Tijdens FunX Media Match & Connect worden jonge startende ondernemers en ervaren ondernemers aan elkaar gekoppeld middels een creatieve netwerksessie waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen. Ook is er een inspirerende ondernemer aanwezig waaraan je letterlijk alles mag vragen tijdens een Q&A. Aansluitend host FunX Media een blockparty. Meer info over de invulling van het programma volgt binnenkort. FunX Media Match & Connect is onderdeel is van Rotterdam Capital Days. Vijf dagen lang staat de stad Rotterdam volledig in het teken van (internationaal) ondernemerschap. Diverse partijen, waaronder Gemeente Rotterdam, het ministerie van Buitenlandse zaken én FunX Media, organiseren evenementen door heel Rotterdam.