De Dixte

Antoon en Ronnie Flex de DiXte met 'Sliden'

foto: Youtube: Antoon
  1. Newschevron right
  2. Antoon en Ronnie Flex de DiXte met 'Sliden'

Een duo wat je nog niet eerder zag, is met elkaar de studio ingedoken, namelijk Antoon en Ronnie Flex. Vannacht dropten ze hun nieuwe EP Sliden met een paar heerlijke tracks erop, waaronder de gelijknamige tune Sliden. Zoals je gewend bent van Ronnie en Antoon wisselen ze dope rap af met melodieuze zang. Voeg daar een goede beat aan toe en je hebt weer een hit te pakken. Je gaat Sliden daarom ook veel horen op FunX deze week, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sliden

Bijna iedereen heeft weleens een crush gehad waarbij je de hele nacht door die persoons Instagram aan het sliden was en geen genoeg van diegene kreeg. Je bent niet alleen, want Antoon en Ronnie Flex zingen en rappen hierover in hun single Sliden. "Ik zag je op de gram, kwam je tegen bij verkennen", rapt Antoon. Gevolgd door Ronnie: "Sliden, heel de nacht sliden....."

EP

Op de EP Sliden staan naast de gelijknamig tune nog drie andere tracks, genaamd Bassline, Aura en Sos. Op Instagram lieten Antoon en Ronnie in eerste instantie weten dat er maar een track online zou komen. Maar niets is minder waar want, toen de EP net werd gedropt, liet Antoon weten dat de twee artiesten als verrassing er nog drie tracks aan toe hadden gevoegd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie