De Dixte

Wes Nelson en French Montana de DiXte met 'Fly Away'

foto: YouTube: Wes Nelson
  1. Newschevron right
  2. Wes Nelson en French Montana de DiXte met 'Fly Away'

Wes Nelson en French Montana hebben de handen ineen geslagen om te zorgen voor de heerlijke en dansbare tune Fly Away. Dat komt goed uit nu de zomer in volle gang is en de zon dit weekend weer volop gaat schijnen. Maar er is nog meer goed nieuws. Fly Away is aankomende week namelijk de nieuwe DiXte en ga je daarom extra vaak horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diwali Riddim

De tune gaat over wegvliegen naar een verre bestemming en genieten van het leven tijdens een baecation. Als je deze zomer niet op vakantie kunt, dan neemt de beat van deze tune je gelukkig vanzelf mee naar een zomerse destination unknown. De dansbare beat doet namelijk denken aan klassiekers als No Letting Go van Wayne Wonder en Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) van Lumidee, die gebruikmaakten van de Diwali Riddim-instrumental.

Wes Nelson

De Britse zanger Wes Nelson vergaarde in 2018 bekendheid door zijn deelname aan de Britse versie van het realityprogramma Love Island. Hij deed daarna mee aan Dancing on Ice, waarin hij tweede werd. Nadat hij in 2019 meedeed aan een celebrityversie van het zangprogramma X-Factor werd duidelijk dat Wes ook over zangkwaliteiten beschikt. Ruim een jaar later tekende hij bij het label EMI Records, waarna zijn zangcarrière in de lift kwam te zitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie