Entertainment

'Track met Drake van album French Montana gehaald vanwege Ye-diss'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Track met Drake van album French Montana gehaald vanwege Ye-diss'

Het nieuwe album van French Montana had afgelopen vrijdag al uit moeten komen, maar fans wachten nog altijd They Got Amnesia. De reden: Drake.

Ye diss

Op de eerdere tracklist van het album stond een samenwerking met Drake, genaamd Splash Brothers. Nu is er een nieuwe tracklist op Apple Music verschenen, waar die track op ontbreekt. Daarvoor in de plaats is nu de track Feud toegevoegd.

Fans weten zeker dat dit komt doordat Drake in de track heeft uitgehaald naar Ye. De timing daarvan zou nu gevoelig liggen, aangezien de twee hun ruzie net hebben bijgelegd. In een gelekte snippet van Splash Brothers rapt Drake: "I f*ck a rapper's wife / She ain't even my type but I make the sacrifice", wat dan zou moeten gaan over Kim Kardashian.

Andere reden

TMZ heeft echter een andere lezing over de vertraging van het album van French. Volgens de entertainmentsite zou Drake nog teveel in zijn maag zitten met het Astroworld-drama, waardoor hij nog niet klaar is om nieuwe muziek uit te brengen. Splash Brothers zou wel op de deluxe versie van het album verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie