Entertainment

Monica Geuze reageert op dategeruchten: "Ik word er krankzinnig van"

foto: Instagram: @monicageuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze reageert op dategeruchten: "Ik word er krankzinnig van"

Monica Geuze wordt gek van de geruchten over haar dateleven. Dat vertelt ze in de nieuwste aflevering van Geuze & Gorgels. De presentatrice van De Bachelor wordt de laatste tijd gelinkt aan bachelor Rien, omdat er in het programma een bijzondere spanning tussen hen te voelen zou zijn. Monica maakt duidelijk dat ze klaar is met dit soort verhalen. "Ik word er krankzinnig van."

Monica Geuze en Rien

De situatie tussen Monica en Rien wordt in de podcast op ludieke wijze aangehaald door Kaj. "Is er nou een soort ding tussen jou en Rien?", vraagt hij haar lachend. "Even voor de duidelijkheid", legt Monica uit. "Er was een comment die daarover ging en dat vond Kaj heel grappig. Hij is dat nu de hele tijd aan het herhalen." De presentatrice noemt een aantal reacties van mensen. Zo luidt één van de comments: "Die blik tussen Monica en Rien. Daar speelt sowieso iets."

Monica Geuze kan niet begrijpen dat mensen dit soort verhalen de wereld inbrengen. "We zijn gewoon aardig tegen elkaar en dan denken ze meteen dat er meer speelt." Ook Kaj vraagt zich af waarom het publiek zo snel hun conclusies trekt. "Af en toe denk ik echt: hoe oud zijn die mensen eigenlijk?" De twee zijn het erover eens dat mannen en vrouwen ook 'gewoon' bevriend met elkaar kunnen zijn. "Ik word er echt krankzinnig van, hoor. Als je een leuke klik met elkaar hebt, moet het altijd gaan over 'zij hebben geneukt' of 'zij gaan nog een keer neuken'. Ongelooflijk", aldus Monica.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe vriend

Dat Monica Geuze niet met Rien aan het daten is, betekent niet dat ze helemaal alleen is. Zo onthulde ze eerder deze maand in de podcast dat ze weer helemaal in love is. "Ik heb weer een vriendje", vertelde ze vrolijk. Verder wilde Monica niet veel over de relatie kwijt. "Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt. Ik ben heel blij en dat is het."

Ster advertentie
Ster advertentie