Entertainment

Burna Boy schakelt J. Cole in voor gastbijdrage op nieuw album 'I Told Them'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy schakelt J. Cole in voor gastbijdrage op nieuw album 'I Told Them'

Na het succes van zijn vorig jaar verschenen album Love, Damini zou je denken dat Burna Boy het even wat rustiger aan zou doen, maar niets is minder waar. De hitmaker keert zeer binnenkort namelijk terug met zijn zevende album I Told Them. Op de plaat staan niet alleen de hits Sittin' on Top of the World en Big 7, maar ook features van grote artiesten, onder wie niemand minder dan J. Cole.

Thanks

Het gerucht deed al langer de ronde dat Burna Boy en J. Cole een collab op de plank hadden liggen. Inmiddels is de tracklist van I Told Them bekend en blijkt J. Cole een gastbijdrage te leveren op het nummer Thanks. Op social media gaat ook een snippet rond van Burna Boy waarop J. Cole te horen is. Op basis van de lyrics van Burna Boy lijkt het te gaan om de track Thanks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer features

Los van J. Cole kunnen fans ook uitkijken naar gastbijdrages van Dave, Seyi Vibez, 21 Savage en Byron Messiah. Met de twee laatstgenoemde artiesten dropte Burna Boy eerder dit jaar de singles Sittin' on Top of the World en Talibans II. Lang hoef je in elk geval niet te wachten p I Told Them, want het album is vanaf aanstaande vrijdag te streamen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes

Afgezien van de release van zijn nieuwe album beleeft Burna Boy een succesvol jaar. Zo was hij vorige maand de eerste Afrikaanse artiest die een stadionconcert in de VS uitverkocht. Daarnaast was hij vorig jaar de eerste Afrikaanse artiest die headliner was in Madison Square Garden.

Ster advertentie
Ster advertentie