Music

Burna Boy lanceert volgende maand een nieuw album

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy lanceert volgende maand een nieuw album

De Nigeriaanse artiest Burna Boy verraste zijn fans gisteren met een bijzondere aankondiging. De artiest zal volgende maand een nieuw album uitbrengen. Zijn nieuwe plaat genaamd I Told Them... verschijnt op 25 augustus.

I Told Them...

Het nieuwe album I Told Them... is de opvolger van het in 2022 gelanceerde album Love, Damini. Burna Boy heeft het nieuwe album in minder dan een jaar tijd klaargestoomd voor de release. De Grammy-winnende artiest deelde gisteren bij de bekendmaking van zijn album alvast een eerste nummer. Het eerste bekende nummer heet Big 7 en wordt vergezeld door een videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muzikale stempel

Burna Boy drukt de afgelopen tijd behoorlijk zijn stempel op de muziekindustrie. Eerder deze maand was hij de eerste Afrikaanse artiest die een stadionshow in de VS uitverkocht. Daarnaast was hij vorig jaar de eerste Nigeriaanse artiest die headliner was in Madison Square Garden. In juni heeft Burna Boy ook nog een bijdrage geleverd aan het album Beautiful and Brutal Yard van de Londense rapper J Hus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Show GelreDome

Vorige week was Burna Boy voor een optreden in Nederland nog te bewonderen in het GelreDome in Arnhem. De Nigeriaanse artiest zou eigenlijk al op 17 juni op het podium staan. Na ruim twee uur wachten werd het concert toen uiteindelijk geannuleerd. Volgens een woordvoerder van het GelreDome verscheen Burna Boy in juni niet op het podium omdat zijn vlucht te laat was vertrokken.

Ster advertentie
Ster advertentie