Entertainment

Sevn Alias krijgt bier over zich heen tijdens optreden: "Ergste disrespect"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias krijgt bier over zich heen tijdens optreden: "Ergste disrespect"


Sevn Alias was niet te spreken over de gang van zaken bij een recent optreden. De rapper kreeg tijdens de show bier over zich heen gegooid en was daar extra ontstemd over omdat hij aan het vasten is. "Ik zit midden in de ramadan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Disrespect'

Op een filmpje is te zien hoe Sevn zich aan het afdrogen is van het bier dat hij net over zich heen heeft gekregen. "Ik ben hier gekomen, ik ben aan het vasten, ik zit midden in de ramadan. Iemand gooit bier op mij, dat is de ergste disrespect die je kan doen", aldus de rapper, die vervolgens het publiek waarschuwde. "Ik wil doorgaan voor jullie, maar de volgende die bier gooit gaat laag."

Kritiek

Behalve dat mensen schande spraken van de biergooier, kreeg Sevn zelf ook kritiek over zich heen. Mensen vroegen zich namelijk af waarom hij aan het optreden is tijdens de ramadan. Via Instagram Stories reageert de rapper op de kritiek. "Het is altijd makkelijk praten als buitenstaander op internet, maar ik schuil niet voor me slechte daden en er staat genoeg goeds tegenover. Niemand is perfect."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie