Entertainment

Hond schreeuwt net als Will Smith

foto: The Fresh Prince Of Bel-Airfoto: The Fresh Prince Of Bel-Air
  1. Newschevron right
  2. Hond schreeuwt net als Will Smith

Vergelijk jij mensen ook wel eens met dieren? Een vriend van Will Smith wel. Hij stuurde hem een filmpje van een schreeuwende Husky en de vergelijking is on point.

Fresh Prince

Will Smith is vooral bekend geworden door zijn rol in The Fresh Prince of Bel-Air, waarin hij de wereld van zijn rijke familie in Bel-Air op zijn kop zet. Als je The Fresh Prince hebt gezien, kunnen alle scènes waarin Will Smith schreeuwt je zeker niet ontgaan zijn. Het zijn er namelijk zoveel dat er zelfs compilatiefilmpjes van zijn gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nailed it

Die iconische Will-schreeuw is bij meerdere mensen blijven hangen en er blijkt nu een wel heel bijzondere imitator te zijn. Will postte het filmpje van de schreeuwende hond op Instagram. ''Deze hond klinkt Will Smith-achtig lol'', was het bericht van zijn vriend. Zelf is hij het niet mee eens, maar zijn volgers zien de gelijkenissen wel. Iemand doopt de hond al om als 'The Fresh Dog of Bel-Air' en DJ Jazzy Jeff reageert met ''Nailed it''. Vind jij die Husky ook als Will klinken? Check het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie