Entertainment

Young Ellens haalt uit naar ex-manager Nathan Moszkowics: "Blijf schuilen als je geen bom voor de deur wilt"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Young Ellens haalt uit naar ex-manager Nathan Moszkowics: "Blijf schuilen als je geen bom voor de deur wilt"

Young Ellens heeft via Instagram flink uitgehaald naar zijn voormalige manager Nathan Moszkowics. In zijn Story zegt de rapper dat hij niet meer bij NAMAM, het managementbureau van Moszkowics, zit en lijkt hij te dreigen met een aanslag op het kantoor van de ondernemer.

"Even goede vrienden"

"Ik zit niet meer bij NAMAM", begint Young Ellens zijn Instagrambericht. "Nathan Moszkowics, het was leuk je gekend te hebben maat, maar even goede vrienden als jullie geen bom voor de deur willen." De rapper raadt Moszkowics vervolgens aan om 'toch beter te blijven schuilen'.

foto: Instagram: @youngellens

Onduidelijk

Het is onduidelijk waarom Young Ellens het bericht op zijn Story besloot te plaatsen. Wel suggereert hij, in een inmiddels verwijderd bericht, dat hij de reden achter de post zal bekendmaken als dat nodig is. "En laat me niet de waarheid op tafel gooien", zo viel te lezen in het tweede bericht.

NAMAM verlaten

De afgelopen jaren hebben verschillende grote artiesten NAMAM verlaten, onder wie Josylvio, Bilal Wahib en Dopebwoy. In maart verliet ook Lil Kleine NAMAM om de overstap te maken naar SPEC, het managementbureau van Ali B's vrouw Breghje Kommers.

Ster advertentie
Ster advertentie