Entertainment

Young Ellens gooit PlayStation 5 in publiek tijdens show op Kwaku

foto: TikTok: @a.tvd7foto: TikTok: @a.tvd7
  1. Newschevron right
  2. Young Ellens gooit PlayStation 5 in publiek tijdens show op Kwaku

Dat Young Ellens tijdens zijn show dingen weggeeft aan mensen in het publiek is niet nieuw. Maar op Kwaku kwam de rapper wel met een heel bijzonder cadeau. Zo koos Young Ellens ervoor om een gloednieuwe PlayStation 5 het publiek in te gooien, waardoor er een grote chaos ontstond. De gelukkige nieuwe eigenaar van de gameconsole deelde de beelden op TikTok.

Verrassingen voor het publiek

Young Ellens kwam een aantal jaar geleden als een bom de Nederlandse rapscene binnen. Zijn shows waren direct on point en gingen regelmatig viraal, omdat de rapper on stage zijn dure kleren en schoenen uittrok en die het publiek ingooide. Zo gingen mensen naar huis met spullen ter waarde van honderden euro's. De rapper zou zichzelf dan ook niet zijn als hij afgelopen weekend geen bijzondere verrassing voor zijn fans zou hebben.

Hoewel het publiek altijd uit hun dak ging als Young Ellens zijn kleding weggaf, heeft hij op Kwaku het enthousiasme naar een nog hoger niveau weten tillen. Tijdens zijn optreden hypete de rapper het publiek op en kwam hij aanzetten met een gloednieuwe PlayStation 5, nog geheel in de originele verpakking. Young Ellens gooide de gameconsole vervolgens in de mensenmassa, die ondanks de regen zijn show kwamen checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PS5 dankzij Young Ellens

Op de beelden die viraal gaan op TikTok is te zien dat er vervolgens een grote chaos ontstaat. Zo is er veel geschreeuw te horen en proberen veel mensen hun best te doen om de PS5 te grijpen. Vraag ons niet hoe, maar uiteindelijk is het iemand gelukt om met de gameconsole uit de menigte te ontsnappen. Zo zie je in zijn TikTok-video dat hij onderweg naar huis is en de PlayStation 5 veilig thuisgebracht heeft. "Ik heb hem gewoon hier pa", valt er aan het einde van de video te lezen.

Grote chaos

De PlayStation 5 is inmiddels al een tijdje uit, maar dat betekent niet dat mensen er niet alles aan zouden doen om er gratis eentje in bezit te krijgen. In de reacties vragen mensen zich dan ook vooral af hoe de jongen het voor elkaar gekregen heeft om de mensenmassa zonder kleerscheuren te verlaten. Anderen kunnen zich niet voorstellen dat de jongen de console in zijn eentje veiliggesteld heeft. "Dat wordt PlayStation 5 delen met vier matties." Verder zijn er ook veel mensen die aanwezig waren bij het moment en onderstrepen dat er een grote chaos ontstond. "Zelfs chicks waren met elkaar aan het vechten om die PS5."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie