Entertainment

Josylvio zingt kinderliedjes: Top Notch lanceert nieuw platform Lil Ones

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Josylvio zingt kinderliedjes: Top Notch lanceert nieuw platform Lil Ones

Top Notch heeft een nieuw platform aangekondigd waarop ze zich richten op peuters. Vanaf 15 mei zullen de eerste items te zien en te horen zijn via Spotify en YouTube, waarbij het platenlabel zich op een unieke manier zal focussen op kinderen van één tot vier jaar.

Top Notch for the youth

Top Notch-directeur Vincent Patty a.k.a. Jiggy Djé laat weten dat het label zich op een moderne manier wil inzetten voor de jeugd. "Als vader van twee jonge kinderen besef ik heel goed wat de invloed is van wat ze luisteren en kijken." Daarnaast hoopt hij ook op maatschappelijk vlak wat bij te kunnen dragen. "Ik zie het als een mooie kans voor ons om de jongste kids in onze samenleving op een positieve manier te laten zien en horen hoe mooi diversiteit is."

Lil Ones

Het platform genaamd Lil Ones trapt af met de serie De Flat. Daarin zullen vijf bekende artiesten bestaande kinderliedjes in een nieuw jasje steken. Kids mogen daarbij uitkijken naar frisse versies van nummers als Ik zag twee beren broodjes smeren, Poesje Mauw en De wielen van de bus. Deze tracks zijn opnieuw gemaakt door de artiesten Kenny B, Bente, Big2, Cheryl Öztürk en Josylvio.

Los van bestaande liedjes die door artiesten naar hun eigen hand worden gezet, komt Top Notch dit jaar met nog veel meer producties. Daaraan zullen ook andere artiesten en presentatoren meewerken. Verder maakt het label bekend dat kids zich ook op muzikaal gebied kunnen ontwikkelen met behulp van het platform. Zo kunnen kinderen op Lil Ones straks leren hoe ze zelf beats kunnen maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie