Entertainment

OnlyFans-ster exposet Lil Baby: "Jullie favoriete rappers gaan slecht om met afwijzingen"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-ster exposet Lil Baby: "Jullie favoriete rappers gaan slecht om met afwijzingen"

Een OnlyFans-lid, genaamd Amber B, heeft Lil Baby eigenlijk een beetje voor schut gezet op X. Volgens de vrouw had de rapper haar op elk platform geblokkeerd nadat ze niet op zijn berichten reageerde. Hij zou zelfs het account van haar vriend én zijn bedrijfspagina hebben geblokkeerd.

Lil Baby blokkeert OnlyFans-maker

Amber B deelde precies wat er is gebeurd op X. Zo stuurde Lil Baby haar een emoji via DM, waarop de Only Fans-maker niet reageerde. Vervolgens werd de vrouw geblokkeerd op Instagram. Dit was alleen niet genoeg voor de rapper, want hij blokkeerde haar andere account, haar vriend en zijn bedrijfsaccount. "Lil Baby heeft mij geblokkeerd omdat hij mij heeft bericht en ik hier niet op reageerde. Hij probeerde dit opnieuw en omdat ik weer niet reageerde, heeft hij zijn back up-pagina, mijn vriend en zijn bedrijfspagina geblokkeerd", schrijft de vrouw op X. Ze eindigt haar verhaal met: "Jullie faves kunnen niet omgaan met afwijzingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere afspraakjes

Vorig jaar kwam Lil Baby ook al in het nieuws door één van de vrouwen waar hij interesse in had. Zo had hij verschillende afspraakjes gehad met Instagram model Teresa Lavae, nadat hij haar net als Amber op Instagram benaderde. De twee spraken af om seks te hebben en de rapper betaalde haar zelfs om zijn anus oraal te bevredigen. "Ik was hem aan het pijpen en ging steeds verder naar beneden. Hij wilde dat ik doorging en greep zijn benen vast naar achteren. Ik heb zijn billen helemaal 'schoon gegeten'. Het was voor mij duidelijk dat hij het lekker vond en het vaker laat doen, haha", vertelde de vrouw in de We In Miami Podcast.

Ster advertentie
Ster advertentie