Entertainment

Meek Mill komt in auto-ongeluk terecht na heisa met Diddy, "Het hele rempedaal gleed eraf"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Meek Mill komt in auto-ongeluk terecht na heisa met Diddy, "Het hele rempedaal gleed eraf"

Meek Mill raakte betrokken bij een auto-ongeluk, zo deelde hij op zijn Instagram Story. Op de foto was een verwoeste GMC te zien. Daarbij schreef hij: "God zegt dat ik niet moet crashen voor de haters. Ik was knock-out gegaan… Mijn hele rempedaal gleed eraf tijdens de eerste keer dat ik in mijn GMC reed.”

Reactie na ongeluk

Meek Mill formuleerde op unieke wijze dat hij zonder kleerscheuren uit het ongeluk is gekomen: "Stop met me te vragen of het goed met me gaat, ik ga gewoon recht voor zijn raap zijn", schreef de 36-jarige rapper op X. "Ik ben gezegend dat het goed met me gaat, maar ik hoor niets goeds!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beschuldigingen seksueel misbruik

Voor de fans is de timing van het ongeluk opvallend nu er een rechtszaak loopt tegen Diddy. Eerder werd de 54-jarige rapper en labelbaas beschuldigd van seksueel misbruik door zijn voormalige videograaf en producer Rodney Jones. Daarbij zou Jones mogelijk ook de naam van Meek Mill hebben genoemd als een van Diddy's handlangers. Ook werd Meek ervan beschuldigd een seksuele relatie te hebben met Diddy. Hij had het over een rapper uit Philadelphia die tussen 2014 en 2016 intiem was met Nicki Minaj. Dat is een profiel waar de 36-jarige rapper in ieder geval aan voldoet. Het is echter niet bevestigd dat het daadwerkelijk om Meek Mill gaat.

Volgens Meek Mill zijn de beschuldigingen bedoeld om “de hiphopgemeenschap te ontwrichten” en om het “zwarte imago van de meest invloedrijke artiest te schaden”. Meek Mill heeft de beschuldigingen altijd ontkend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanklacht Cassie

Eerder beschuldigde zangeres Cassie Diddy van verkrachting, mishandeling en sekshandel gedurende een periode van tien jaar. Zo zou Diddy haar regelmatig geslagen hebben en haar zelfs gedwongen hebben om seks te hebben met anderen, terwijl Diddy het filmde. Ook beweerde Cassie dat Diddy boos werd toen hij zich realiseerde dat zij en Kid Cudi een relatie hadden. Volgens Cassie zou Diddy toen gedreigd hebben om de auto van Cudi op te blazen.

Ster advertentie
Ster advertentie