Entertainment

Diddy opnieuw beschuldigd van drogeren en seksueel misbruik: "Kon niet zelfstandig staan"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Diddy opnieuw beschuldigd van drogeren en seksueel misbruik: "Kon niet zelfstandig staan"

Diddy wordt opnieuw aangeklaagd wegens verkrachting. Deze keer door een vrouw die in 1991 zou zijn gedrogeerd en verkracht door de rapper. Ook zou Diddy beelden hebben gemaakt van het incident en deze hebben verspreid. De vrouw diende donderdag de klacht in.

Date met Diddy

De vrouw, genaamd Joi Dickerson-Neal, die destijds in New York studeerde, heeft in het verleden ook in een videoclip van Diddy gespeeld. In 1991 werd ze door de rapper op date gevraagd. Volgens de aanklacht zou hij haar onder druk hebben gezet om mee te gaan naar zijn afspraken in New York, waarna hij haar had gedrogeerd. "Met als resultaat dat ze zich in een toestand bevond, waarin ze niet zelfstandig kon staan ​​of lopen", leest het rechtsdocument.

Diddy zou haar vervolgens naar zijn verblijfsplek hebben gebracht, waar hij haar seksueel heeft misbruikt. De vrouw zegt dat ze er later achter kwam dat de rapper het moment had gefilmd en met een paar anderen had gedeeld. Ze zegt dat ze na het moment veel last heeft gehad van haar mentale gezondheid en kort daarna stopte met haar opleiding.

Diddy reageert

Een woordvoerder van Diddy heeft gereageerd op de aanklacht en zegt dat het verhaal "verzonnen en ongeloofwaardig" is. Diddy werd eerder deze maand ook al aangeklaagd door zijn ex-vriendin Cassie, met wie hij tien jaar een relatie had. Ze beschuldigde hem van verkrachting, sekshandel en mishandeling in een uitgebreide verklaring.

Ster advertentie
Ster advertentie