Entertainment

'Diddy hing Wale over balkon vanwege samenwerking met Cassie'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Diddy hing Wale over balkon vanwege samenwerking met Cassie'

Het nieuws dat Cassie Diddy voor de rechter sleepte wegens verkrachting, mishandeling en sekshandel sloeg afgelopen week in als een bom. Sindsdien hebben meerdere mensen een boekje opengedaan over hun nare ervaringen met de Bad Boy Records-oprichter. Zo vertelt Ant Glizzy, de bodyguard van rapper Shy Glizzy, dat Diddy ontzettend jaloers kon zijn op artiesten die samenwerkten met Cassie. Volgens Ant Glizzy heeft Wale dat aan den lijve ondervonden.

Stiekeme samenwerking

Volgens de lijfwacht hadden Wale en Cassie een samenwerking op de planning staan in Diddy's woning in Miami. Naar verluidt had Diddy Wale al gewaarschuwd om niet samen te werken met Cassie. Tegen Diddy's wil in doken de twee alsnog de studio in. Toen de invloedrijke labelbaas daar hoogte van kreeg, zou hij samen met zijn beveiliging de studio zijn binnengestormd om Wale te confronteren.

"Misverstand"

Ant Glizzy, die samen met Shy Glizzy aanwezig was in de studio, kwam een kijkje nemen nadat hij harde geluiden uit de studio hoorde komen. Op dat moment zag hij dat Wale ondersteboven over het balkon hing. "Ik zweer het je, de studio had een balkon en ze hingen Wale ondersteboven over het balkon. Ik kon niet goed horen wat ze zeiden, maar ik wist in elk geval zeker dat Wale daar hing, omdat ik wist wat voor schoenen hij die dag aanhad." Volgens Ant Glizzy, die deed alsof hij niets had gezien, deed Wale na de confrontatie alsof er simpelweg een klein misverstand had plaatsgevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaker voorgekomen

Het is naar verluidt vaker voorgekomen dat Diddy geweld gebruikte tegen mannen die op wat voor manier dan ook in aanraking kwamen met Cassie. Zo blijkt uit de aanklacht van Cassie dat Diddy Kid Cudi's auto opblies, omdat hij in 2011 een kortstondige relatie met haar zou hebben gehad. Diddy zou hebben gewacht totdat Kid Cudi thuis met zijn vrienden was, voordat hij de auto verwoestte. "Rond de tijd dat Kid Cudi thuiskwam, explodeerde de auto op zijn oprit", staat in de verklaring. Nadat Diddy achter de voorbije relatie kwam, zou hij Cassie zwaar mishandeld hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie