Entertainment

Ye niet aangeklaagd na telefoonincident

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ye niet aangeklaagd na telefoonincident

De Amerikaanse rapper Ye wordt niet aangeklaagd voor geweldpleging nadat hij de telefoon van een vrouw afpakte en weggooide. Hoewel destijds de politie meteen werd ingeschakeld, wil de vrouw geen aangifte doen, meldt nieuwssite TMZ.

Ongevraagd gefilmd

Het incident vond plaats in januari, toen Ye de sportwedstrijd van zijn dochter North bezocht. De rapper werd gefilmd op straat door de dame in kwestie, waarna hij haar verzocht om hem met rust te laten. De vrouw stopte echter niet met filmen en vond dat ze in haar recht stond ''omdat hij nou eenmaal een beroemdheid is''. ''Als ik zeg 'stop', dan moet je stoppen'', reageerde de rapper. Vervolgens pakte hij haar telefoon en smeet die weg. Hoewel de politie na het incident meteen ter plaatse werd geroepen, doet de vrouw geen aangifte. Volgens TMZ ziet ze daarvan af, omdat alleen haar telefoonhoesje beschadigd is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere incidenten

Op de dag dat Ye de telefoon van de vrouw wegsmeet, vond er nog een opmerkelijk incident plaats. De rapper was er namelijk niet van gediend dat hij en zijn familie gefotografeerd werden door een onbekende man. Hij koos er dan ook voor om de man daarop aan te spreken. ''Jullie moeten me niet fotograferen als ik met mijn kinderen ben'', aldus Ye.

Enkele dagen later stapte hij zelf naar de politie om hulp te vragen tegen paparazzi die hem constant blijven volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie