Entertainment

Ye is een verdachte in onderzoek naar geweldpleging

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ye is een verdachte in onderzoek naar geweldpleging

Afgelopen week kwam er naar buiten dat Ye niet welkom is in Australië. Na slechts een paar dagen stilte heeft de rapper dit nieuws echter alweer weten te overtreffen. Ye is nu namelijk een verdachte in een onderzoek naar geweldpleging. De rapper zou een smartphone van een vrouw hebben afgepakt en deze hebben weggegooid omdat hij boos was dat ze hem filmde.

Video

TMZ deelde gisteren al een video van het incident. Hierop is te zien dat een vrouw Ye filmt vanuit haar auto. Ye is hier niet van gediend en loopt naar de vrouw toe om te vragen of ze ermee op wil houden, maar daar heeft de vrouw geen boodschap aan. "Je bent een beroemdheid", zegt de vrouw terwijl ze door gaat met filmen.

Stop betekent stop

Voor Ye is de opmerking van de vrouw de druppel. "Als ik zeg stop, dan moet je stoppen", reageert de rapper dan ook met een boze toon. Als de vrouw nog niet stopt, pakt hij de telefoon af en gooit deze een stuk verder weg op de straat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onderzoek

Een anonieme bron vanuit de politie vertelt aan TMZ dat de politie vrijwel direct na het incident werd gebeld. Een paar agenten van de Venture County Sheriff's Department waren rond 16.30 uur ter plaatste en kregen meteen videobewijs van het incident aangereikt. De zaak is momenteel in behandeling genomen en er wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar het incident.

Gesprek van de dag

Ye is de laatste tijd overduidelijk een populair gespreksonderwerp. Het lijkt erop dat de rapper elke week wel weer weet met welk vreemd gedrag hij het nieuws kan halen. Zo was de rapper onlangs een tijdje onvindbaar, omdat hij naar alle waarschijnlijkheid een dagvaarding wilde ontlopen en zou hij onverwacht getrouwd zijn. De meest recente nieuwsberichten wezen uit dat Ye niet meer welkom is in Australië na zijn antisemitische uitspraken van het afgelopen jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie