Entertainment

Ye: "Het doet pijn als mensen zeggen dat ik gek ben"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ye: "Het doet pijn als mensen zeggen dat ik gek ben"

Ye geeft aan dat hij er last van heeft dat zoveel mensen hem gek noemen. "Het doet pijn als mensen dat zeggen. Het doet pijn als mensen vragen: gaat het wel goed met je?", zei Ye vrijdag in een interview met Tucker Carlson van Fox News.

Bipolaire stoornis

De 45-jarige rapper kampt al langer met een bipolaire stoornis. Hij deelt op Twitter en Instagram vaak uitgebreid hoe hij over dingen denkt. De rapper komt ook vaak in het nieuws door de lange tirades. Ye geeft aan dat hij dit doet, omdat hij een uitlaatklep moet hebben. "Ik wil er alles aan doen om bepaalde gevoelens uit mijn lichaam te krijgen." Zijn gevoel opschrijven en delen op social media helpt hem hierbij.

Kinderen

Ye laat zich ook veelvuldig uit over zijn ex Kim Kardashian en de problemen omtrent de gedeelde voogdij over hun vier kinderen. Hij praat hier naar eigen zeggen zo publiekelijk over, omdat hij anders niet wordt gehoord. "Ik moet me als een ongelooflijke klootzak gedragen om iets te zeggen te kunnen hebben over mijn kinderen vanwege alle mensen die controle hebben over de kinderen."

Ster advertentie
Ster advertentie