Entertainment

Jason Derulo geeft ober fooi van 5000 dollar: "Jullie zijn echt geweldig"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo geeft ober fooi van 5000 dollar: "Jullie zijn echt geweldig"

Jason Derulo gaf een ober in Nebraska afgelopen zondag een fooi van wel 5000 dollar. De student genaamd Jordan Schaffer kan met dat bedrag een volledig semester van zijn studie betalen. "Ik kan je niet genoeg bedanken", spreekt Jordan de zanger toe via TikTok.

Big tip

Jason at afgelopen zondag bij Charleston's in Omaha. De zanger zat omringd door leden van zijn familie en vrienden aan een grote tafel midden in het restaurant. Toen het tijd was om de rekening te betalen, riep de zanger de ober bij zich die hen de hele avond had bediend. "Jullie zijn echt geweldig man", zei Jason terwijl hij de fooi berekende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schoolgeld

Jordan wist niet wat hem overkwam. "Mijn hart klopt heel snel", zei hij terwijl hij tegenover de zanger stond. De ober plaatste een paar dagen na de gebeurtenis een video op TikTok waarin hij de zanger bedankt. "Hey Jason", begon de student. "Je hebt zojuist een semester van mijn studie voor me betaald en ik kan je daarvoor niet genoeg bedanken." Jordan sloot zijn bericht af door Jason en zijn familie een hele fijne tijd te wensen in Omaha. "En hopelijk zien we je nog eens terug."

Ster advertentie
Ster advertentie