Entertainment

Soulja Boy boos op rapscene voor het niet steunen van Megan Thee Stallion

foto: Shutterstock / AFPfoto: Shutterstock / AFP
  1. Newschevron right
  2. Soulja Boy boos op rapscene voor het niet steunen van Megan Thee Stallion

Soulja Boy heeft zich uitgesproken over het schietincident waar Megan Thee Stallion en Tory Lanez bij betrokken zijn. Via Instagram Live neemt Soulja het op voor Megan en spreekt hij de hiphopgemeenschap aan op het feit dat ze haar niet steunen. Verder richt hij zich tot Tory en noemt hij hem een "b*tch".

'F*ck jullie allemaal'

Soulja staat erom bekend graag te claimen dat hij 'de eerste persoon' is die iets doet. "Hij (Tory, red.) is op vrouwen aan het schieten en er is niemand hier die iets zegt? Ben ik de eerste persoon die hem erop aanspreekt? Oké, cool", begint Soulja zijn verhaal op iconische wijze.

Tory moet het in de Live flink ontgelden. "Nou, Tory Lanez, je bent een b*tch", aldus Soulja, die ook boos is op de rapscene. "Jullie hebben allemaal gezien hoe hij haar neerschoot en iedereen zei: 'Hij heeft het niet gedaan'. Man, f*ck jullie allemaal ook. Waarom neemt niemand het op voor haar?"

Nooit meer samenwerken

In een andere video gaat Soulja verder en richt hij zich persoonlijk tot Tory. "Wil je vrouwen in hun voet schieten? Je bent echt een pussy", zegt de Crank That-rapper. "Als je uit de gevangenis komt, weet je waar ik ben. Ik ben niet bang voor een vrouwenmishandelaar." Volgens Soulja zal hij nooit meer samenwerken met Tory. "Rap nooit meer op een van mijn beats. Freestyle nooit meer op een van mijn beats. Jij bent afval en je muziek is afval."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe advocaat

Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Tory een nieuwe advocaat heeft ingehuurd om hem te verdedigen in de zaak rondom het schietincident. Het gaat om David Kenner, die vooral bekend is als advocaat van Suge Knight, één van de oprichters van het succesvolle platenlabel Death Row Records.

Volgens Meghann Cuniff, die de zaak op de voet volgt, is Kenner wel een beetje laat met het vertegenwoordigen van Tory Lanez in de rechtszaal, aangezien de rapper al veroordeeld is. "Iedereen met daadwerkelijke ervaring in het strafrecht zal je vertellen dat hij iets te laat deelneemt aan de zaak. Het was beter geweest als hij dat voor het begin van het proces deed."

22 jaar cel

Tory werd op 23 december schuldig bevonden aan het beschieten van Megan Thee Stallion. De jury heeft geoordeeld dat hij in Megans voet heeft geschoten, in het bezit was van een illegaal wapen en dat wapen "onbezonnen" heeft gebruikt. Tory houdt echter vol dat hij onschuldig is. De rapper en zijn advocaten wezen naar Kelsey Harris, een voormalig beste vriendin van Megan, als de dader. Dit kon in de rechtbank echter niet worden bewezen. Tory werd na de uitspraak weer in hechtenis genomen. Hij kan een celstraf tot 22 jaar en 8 maanden krijgen en mogelijk het land uitgezet worden. Op 27 januari hoort hij wat zijn straf wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie