STER Advertentie
STER Advertentie

'Kim Kardashian heeft al 17 gevangenen stilletjes vrijgekregen'

Kim Kardashian heeft al 17 gevangenen stilletjes vrijgekregen
AFP

Dinsdag 7 mei 2019 - 14:01 uur

|

Door:

Burç

Het leek eventjes stil rondom Kim Kardashian en haar acties om gevangenen vrij te krijgen, maar TMZ meldt dat ze wel degelijk druk is bezig geweest. Kim K. en haar team van advocaten zouden de afgelopen drie maanden maar liefst zeventien gevangenen hebben weten te bevrijden.

SuperKim

Van de zeventien gevangenen zijn er vier zeker vrijgelaten met hulp van Kim Kardashian en haar team. Hun verhalen kwamen al eerder naar buiten. SuperKim zou de juridische kosten van alle gevangenen uit eigen zak hebben betaald, omdat hun families daar de financiële ruimte niet voor hadden.

Kleine drugsdingen

Alle zeventien vrijgelaten gevangenen zouden volgens TMZ levenslange celstraffen hebben gehad voor kleine drugsgerelateerde vergrijpen, zonder kans op vervroegde vrijlating.

Stagiaire Kim

Kim Kardashian studeert op dit moment rechten. Ze zou zich samen met het advocatenkantoor waar ze stageloopt inzetten voor nog meer gevangenen die naar verhouding veel te hoge straffen hebben gekregen. De stagiaire ging al in gesprek met de Amerikaanse president Donald Trump over deze hoge straffen voor relatief kleine vergrijpen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.41968-kim-kardashian-heeft-al-17-gevangenen-vrijgekregen"}