STER Advertentie
STER Advertentie

Bachelorette-Joey wil niks meer te maken hebben met Gaby Blaaser

Bachelorette-Joey wil niks meer te maken hebben met Gaby Blaaser
Videoland

Woensdag 29 juli 2020 - 19:15 uur

|

Door:

Thijn

Vanochtend was de laatste aflevering van The Bachelorette. Daarin konden we zien hoe alle kandidaten terugblikten op de reeks en kregen we ook antwoord op de vraag: zijn Gaby Blaaser en Joey nog steeds samen? Een flinke plottwist kwam er aan te pas en Joey blijkt nu he-le-maal klaar met de blonde actrice...

Niet meer samen

Gaby onthulde dat zij en Joey niet langer samen zijn. De afstand zou te lang zijn, het leeftijdsverschil te ingrijpend en daarnaast zou Joey Gaby hebben verteld "met andere meiden te praten". Gaby leek daarentegen meer interesse te hebben in Jordy, die ze in de halve finale naar huis stuurde.

Lees ook: Deze man kiest Gaby Blaaser in 'The Bachelorette'

Verbaasd

Joey op zijn beurt hoeft Gaby niet meer te spreken en hangt bij RTL Boulevard de vuile was buiten. "Ik was echt heel erg verbaasd, want in mijn ogen slaat dat nergens op", vertelt hij. "Als ze daar problemen mee had gehad, had ze mij als volwassen vrouw van 34 er gewoon op kunnen aanspreken (...) Ik werd behoorlijk voor de bus gegooid." 

Geen contact

Nadat Gaby ook niet meer reageerde op Joey's berichtjes, was voor hem de maat vol. "Ik hoef haar niet meer te spreken. Het is voor mij helemaal over en uit", geeft Joey dan ook aan. "Als je het hele verhaal gaat terugkijken, dan ga je wel twijfelen aan de oprechtheid. En dan heb ik zoiets van: is het allemaal een spel geweest? (...) Het gaat uiteindelijk wel over mijn rug, maar ik sta sterk genoeg in mijn schoenen."

Bekijk hieronder het hele interview met de Limburger.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS