Entertainment

Bhad Bhabie laat fillers weghalen: "Stop met het doen ervan"

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie laat fillers weghalen: "Stop met het doen ervan"

Bhad Bhabie is helemaal klaar met het doen van cosmetische ingrepen. De 21-jarige vrouw heeft op Instagram namelijk aangekondigd dat ze alle fillers in haar gezicht heeft laten oplossen. Ook drukt ze anderen op het hart om niet zomaar fillers of botox te nemen.

Bhad Bhabie lost filler op

Danielle Bregoli, ook wel bekend als Bhad Bhabie, is pas 21 jaar, maar had al het een en ander aan zichzelf laten doen. Zo had ze fillers in haar wangen, lippen en kin. Maar die tijd is over: de influencer heeft namelijk laten weten dat ze de fillers in haar gezicht heeft laten oplossen. Met een foto die ze op haar verhaal deelde van haar gezicht zonder cosmetische ingrepen, deelde Bregoli het nieuws. "Stop alsjeblieft met het doen van fillers, tenzij je het echt nodig hebt. Het maakt je zoveel ouder en blokkeert je lymfesysteem, waardoor je een puffy gezicht krijgt", schreef ze bij de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bhad Bhabie is moeder

Het nieuws dat Bhad Bhabie haar fillers heeft laten oplossen, komt vlak nadat ze haar eerste kindje heeft gekregen. In maart werd ze namelijk moeder van haar dochter Kali Love. Bregoli reageerde eerder op de kritiek die ze kreeg op haar zwangerschap. Zo zouden mensen hebben gezegd dat ze niet genoeg levenservaring zou hebben om een kind groot te brengen. Hier was de bekendheid het niet mee eens. In de media liet ze dan ook weten dat mensen haar nog steeds beoordeelden op haar virale optreden bij het televisieprogramma van Dr. Phil. Hierover zei ze: “Niemand zou een ouder kunnen worden als je afgaat van hun gedrag als kind. Het verschil is alleen dat mijn gedrag viraal is gegaan”

Ster advertentie
Ster advertentie