Entertainment

Jaimie Vaes heeft fillers in haar lippen verwijderd: “Kreeg een ploffig gezicht”

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes heeft fillers in haar lippen verwijderd: “Kreeg een ploffig gezicht”

Jaimie Vaes heeft nooit een geheim gemaakt van de cosmetische ingrepen die ze onderging. In de afgelopen tijd is haar kijk op deze ingrepen veranderd, zo vertelt ze in haar column in het blad Grazia. "Wil er nu natuurlijker uitzien."

"Fillers hoeven niet meer"

Fillertje hier en een botoxje daar: tegenwoordig zijn er steeds minder mensen die er raar van opkijken. Ook voor Jaimie Vaes is het lang de normaalste zaak van de wereld geweest. In haar column zegt ze nu toch iets gematigder te zijn geworden op het gebied van deze cosmetische ingrepen. "De fillers die ik vroeger in mijn lippen had, hoeven van mij niet meer." Deze fillers heeft ze dan ook laten verwijderen.

Gezonde levensstijl

Volgens Jaimie Vaes is het vooral belangrijk dat ze een gezonde levensstijl leidt. Zo zegt ze dagelijks fruit en groente te eten, veel te sporten en genoeg water te drinken. Daarnaast probeert Vaes haar lichaam mooi te houden door middel van natuurlijke schoonheidsbehandelingen. "Ik neem elke week een bindweefselmassage en ben daarnaast veel bezig met infrarood en lichttherapieën voor mijn huidconditie."

Gematigder met ingrepen

Jaimie Vaes is er naar eigen zeggen achter gekomen dat ze vroeger nogal doorsloeg met het laten inbrengen van fillers. "Ik wilde voldoen aan een schoonheidsideaal en daar ben ik nu mee gestopt. Mijn gezicht werd ploffig door de fillers." Vaes zegt dat het nu allemaal niet zo explosief meer hoeft. Ze gaat liever voor de natuurlijke aanpak. Overigens betekent dat niet dat ze cosmetische ingrepen heeft afgezworen. De fillers in haar billen zitten er nog wel in. "Ik hoef geen grote, ordinaire bil, maar als je ergens niet helemaal happy mee bent, vind ik het geen probleem om de natuur een handje te helpen."

Eerdere column

Het is niet voor het eerst dat Jaimie Vaes zich in haar column uitlaat over zaken die spelen in haar leven. Eerder gaf ze in haar Grazia-column aan dat het leven als alleenstaande moeder haar zwaar valt. Zo gaf ze te kennen moeite te hebben met het feit dat "iedereen haar leven als één groot feest ziet".

Ster advertentie
Ster advertentie