Entertainment

Demi de Boer over co-ouderschap met Ronnie Flex: "Rémi is echt een papa's kindje"

foto: Instagram: Demi de Boer
  1. Newschevron right
  2. Demi de Boer over co-ouderschap met Ronnie Flex: "Rémi is echt een papa's kindje"

In een interview met Kek Mama vertelt Demi de Boer meer over haar complexe relatie met Ronnie Flex en hoe ze samen hun dochtertje Rémi opvoeden. Ondanks dat ze niet meer samenwonen, speelt de artiest nog steeds een belangrijke rol in het leven van Demi en Rémi.

Uit elkaar

Demi en Ronnie, die op 1 november 2021 ouders van dochter Rémi werden, besloten eind vorig jaar uit elkaar te gaan. Dit was geen makkelijke keuze voor Demi, zo vertelt ze in het interview: "In het verleden bleef ik weleens te lang in een relatie hangen, omdat het makkelijker was om te blijven dan om te gaan. Als er een kind in het spel is, wordt het nog ingewikkelder."

Toch vond ze het belangrijk om de knoop door te hakken. Vooral omdat ze zelf als kind zag hoe haar eigen ouders bij elkaar bleven ondanks dat ze niet meer gelukkig met elkaar waren. "Dat gevoel wens ik Rémi niet toe." Daarom besloot Demi eind vorig jaar een punt achter haar relatie met Ronnie te zetten. "Het moment dat ik echt inzag dat ik niet meer gelukkig was in mijn relatie, wist ik één ding heel zeker: ik wil geen chagrijnige, ontevreden moeder worden voor mijn dochter. En zodra ik niet lekker in mijn vel zit, heeft dat zijn weerslag op haar en dat kan niet de bedoeling zijn."

Papa's kindje

Dat Demi, Ronnie en Rémi nu niet meer onder één dak wonen, betekent niet dat ze een slechte band met elkaar hebben. Demi spreekt de artiest nog dagelijks en Rémi logeert iedere zondag bij haar vader. "Rémi is echt een papa's kindje. Hun band is vreselijk sterk, dat is prachtig en verdrietig tegelijk om te zien. Rémi voelt de liefde en geborgenheid van haar vader, ze weet dat hij er altijd voor haar zal zijn en dat maakt me trots. Aan de andere kant doet het me verdriet dat ze hem niet elke dag ziet bij het wakker worden; ik had haar graag twee ouders gegund die super happily in love zijn. Maar ja..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Complex

In eerdere interviews lieten Demi en Ronnie al weten dat hun relatie complex is. Hun breuk is namelijk niet definitief. De twee houden nog steeds heel veel van elkaar. "We hebben nooit hardop uitgesproken dat we de handdoek volledig in de ring gooien, dus in theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen, maar op dit moment zijn we allebei heel gelukkig met hoe het gaat."

Ster advertentie
Ster advertentie