Entertainment

Ronnie Flex voor de vierde keer niet geslaagd voor theorie-examen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex voor de vierde keer niet geslaagd voor theorie-examen

Ronnie Flex deelt slecht nieuws op zijn Instagram Stories: hij is namelijk voor de vierde keer gezakt voor zijn theorie-examen. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig nog niet binnen heeft, maar Ronnie laat zich niet uit het veld slaan en blijft vastberaden om uiteindelijk te slagen.

Theorie-examen

Ronnie Flex, die onlangs zijn eigen biografie uitbracht, deelt zijn frustratie: ''Pffff theorie-examen gezakt voor de vierde keer alweer... Begin het beu te worden.'' Het is de vraag in hoeverre Ronnie zich goed voorbereid heeft, omdat hij eerder aangaf nog nooit een boek uitgelezen te hebben. Hoe dan ook geeft hij de moed niet op: ''Wachten op een nieuwe kans'', schrijft hij.

foto: Instagram: @ronnieflex

Ronnie Flex op Instagram

Auto op het oog

In de realityserie Ronnie: de familie Flex is te zien dat Ronnie Flex rijlessen volgt. Hoewel hij daar negen jaar geleden al mee begon, heeft hij destijds geen rijbewijs behaald. In de serie liet hij weten dat hij zijn zinnen heeft gezet op een mooie auto en is hij vastberaden om dit keer wél zijn rijbewijs te halen. Veel succes, Ronnie!

Ster advertentie
Ster advertentie