Entertainment

50 Cent klaagt plastisch chirurg aan om verspreiden geruchten penisvergroting

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent klaagt plastisch chirurg aan om verspreiden geruchten penisvergroting

50 Cent klaagt plastisch chirurg Angela Kogan en haar bedrijven Perfection Plastic Surgery en MedSpa aan, omdat zij zou suggereren dat de rapper een penisvergrotende behandeling heeft gehad, zo meldt TMZ. De plastisch chirurg zou de geruchten verspreiden door middel van een foto van haar en de rapper.

Perfection Plastic Surgery

50 Cent zou in 2020 met Kogan op de foto zijn gegaan, omdat hij dacht dat zij 'gewoon' een fan was. Sindsdien gebruikt Kogan de foto echter voor andere doeleinden. Zo verspreidt zij de foto via de socialmediakanalen van haar bedrijven, waarbij zij het in de reacties laat lijken alsof de rapper een penisvergrotende behandeling heeft gehad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Shade Room

Na het plaatsen van de foto bleven de geruchten een lange tijd uit, tot dit jaar. In augustus publiceerde The Shade Room een artikel over de groeiende populariteit van Brazilian Butt Lifts (ook wel BBL genoemd) en penisvergrotingen. In het stuk werd er specifiek gekeken naar de behandelingen in Kogan's Medspa en hierbij werd 50 Cent vermeld als vaste klant.

Rechtszaak

50 Cent zegt dat Kogan en MedSpa weten dat hij daar nooit is behandeld, voor zowel een penisoperatie of iets anders, en hij wil dat ze stoppen met het delen van de foto. Hij stelt dat het gebruik van de foto hem bespot en zowel zijn professionele als persoonlijke reputatie heeft geschaad.

De rapper wil dat een rechtbank tussenbeide komt om te voorkomen dat Kogan en MedSpa ten onrechte zeggen dat hij hun klant is en de foto toch blijven delen. Daarnaast eist hij een schadevergoeding waarvan de hoogte nog niet bekend is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie