Entertainment

Tennisser Naomi Osaka en rapper Cordae in verwachting van eerste kindje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Tennisser Naomi Osaka en rapper Cordae in verwachting van eerste kindje

Naomi Osaka en rapper Cordae beginnen het jaar met een grote verrassing voor fans. Het koppel heeft namelijk bekendgemaakt in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen.

'Life update'

Velen keken er al raar van op dat Naomi Osaka de Australian Open, die volgende week maandag begint, had afgezegd, maar gisteren werd duidelijk waarom. De 25-jarige Osaka deelde gisteren via Instagram een foto van een echo waarop het kleine wondertje in haar buik te zien is. "Ik kan niet wachten om weer op de tennisbaan te staan, maar hier is een kleine life update voor 2023", schrijft de tennisster in de caption van de post.

'Het leven is kort'

Naast de foto deelt Osaka ook een statement waarin ze zegt dankbaar te zijn voor de moeilijke tijden die ze de afgelopen jaren heeft moeten doorstaan. Waarschijnlijk refereert ze daarmee naar haar struggles met haar mentale gezondheid. Ook vertelt ze dat haar afwezigheid op de tennisbaan haar doet realiseren hoeveel ze van de sport houdt. "Ik besef dat het leven kort is en ik niet altijd voldoende tijd neem om ervan te genieten. Elke dag is een nieuw avontuur. Er is zoveel meer in de toekomst waar ik naar kan uitkijken. Een van die nieuwe zaken is dat mijn kind naar mijn wedstrijden zal kunnen komen kijken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie sinds 2019

Naomi Osaka en Cordae maakten hun relatie in augustus 2019 wereldkundig. De twee hadden elkaar eerder dat jaar ontmoet bij een wedstrijd van de Los Angeles Clippers. Geruchten over dat de twee een stel zouden zijn, werden in de maanden daarna steeds hardnekkiger nadat ze steeds vaker samen werden gespot.

Ster advertentie
Ster advertentie